fbpx

De makkelijkste autowasbeurt ooit:

ontdek dé shampoo om je auto 
sneller blinkend schoon te krijgen

Je auto met de hand wassen geeft het mooiste resultaat.

Maar dat kost veel tijd. 

Of je gaat misschien naar een carwash. Da’s makkelijker.

Maar je riskeert lelijke krassen en poetskringen op je lak.

Gelukkig is er nu Blink: een shampoo met vuiloplossende enzymen

Blink is lakvriendelijk en genadeloos voor vuil. Een bus Blink (5 liter) heb je al voor 42, 35 euro. Goed voor 20 wasbeurten. 

Nu tijdelijke actie: krijg een gratis staaltje Blink

Vandaag doen we een speciale actie: we geven 300 staaltjes Blink zomaar gratis weg. Met een handige gebruikersgids erbij. Dus wil je Blink gratis proberen? Wees dan snel, want op is op.

Zo reinig je een auto met Blink:

  1. Spoel je auto af met een tuinslang of met hoge druk.
  2. Giet Blink in een plantenspuit en spuit Blink op een telescopische wasborstel met microvezeldoek.
  3. En je bent klaar. Boen je auto met de wasborstel: de enzymen in Blink lossen het vuil razendsnel op.
  4. Spoel je auto opnieuw af met een tuinslang of met hoge druk.
  5. Droog de wagen af – of laat opdrogen als je zacht water gebruikt: de professionele zeep in Blink zorgt voor een verbluffend mooie glans.


Een wasborstel met microvezeldoek, een tuinslang of hogedrukreiniger, en een bus Blink. Met deze drie dingen maak je je auto snel glanzend schoon.

“En hoe reinig ik mijn velgen?”


Spuit Blink op je velgen met je plantenspuit. Spuit de velgen daarna af met een hogedrukreiniger. En je bent klaar.  

Deze enthousiaste klanten doen al een tijdje hun voordeel met Blink:

“Alsof mijn wagen uit de vaatwasser komt”

“Na het lezen van de artikelen over dit product had ik toch een soort TellSell/Amazing Discoveries-gevoel, maar een aantal bekenden van me waren laaiend enthousiast, dus toch ook maar een kannetje besteld.

En het werkt echt! Alleen hebben de enzymen wel wat moeite met de remstof, dus mijn velgen doe ik toch nog maar even met de hand na, maar voor de rest gaat 95% van het vuil er gewoon meteen vanaf. Vooral je ruiten worden prachtig schoon, insecten etc worden met gemak verwijderd. De hele auto voelt ook schoon, alsof hij net uit de vaatwasser komt.”

Ronald uit Hello, Nederland​
“Niet te geloven, wat een uitvinding”
“Heel in het begin gekocht en zeer tevreden. Onmiddellijk getest op een zeer vuil, wit bestelwagentje en ongelooflijk: al die bruine smurrie liep eraf! Nagespoeld met een lichte hogedruk van Aldi en het voertuig was zoals nieuw. Niet te geloven, wat een uitvinding. Zelfs de camper ermee gedaan en al die zwarte strepen spoelde er gewoon af. Ik ben zeker tevreden. Gedaan met dat hard labeur.”

Marc uit De Haan, België
“Eén woord: GEWELDIG”
“Laat thuis, eerst eten en dan toch, in het donker m’n auto inspuiten en…. met verbazing met de hogedrukreiniger afspuiten. HELEMAAL SCHOON, banden, velgen zelfs de kentekenplaat aan de voorkant. Één woord: GEWELDIG.”
Piet Van De Werf uit Rotterdam, Nederland
“Ik geloof helemaal in het product”

“Ik heb vandaag het product voor het eerst gebruikt en ik moet zeggen, ik ben onder de indruk! Het werkt verbazingwekkend goed, alhoewel ik waarschijnlijk te veel gebruikt heb deze eerste keer.

Mijn auto is helemaal schoon, zelfs de wielkasten en wieldoppen en dat is meestal wel een hele klus om die helemaal schoon te krijgen. Zelfs als ik door de carwash rij heb ik meestal nog van die zwarte aflopers. Nu dus niet. Ik ben helemaal tevreden. Ik geloof helemaal in het product.”

Lydia De Lathauwer uit Dendermonde, België
“Echte aanrader”
“De eerste keer gewassen na een aantal maanden vuil verzameld te hebben, ongeveer een liter product gebruikt en een prachtig resultaat. Niets boenen en schrobben, even sproeien even wachten en afspoelen maar … ramen droog geveegd en schoon Blinkend de weg weer op. Top, een echte aanrader.”
Olivier uit Roermond, Nederland
“Ideaal om hardnekkig zout te verwijderen”
“Ik gebruik het nu vooral in deze wintermaanden om het hardnekkig zout dat op de wagen is opgedroogd helemaal te verwijderen. Ik rijd namelijk graag met een propere wagen maar om na elke rit hem te wassen heb ik daar niet de tijd voor. Met deze shampoo is dat in een mum van tijd geklaard. Gewoon de wagen eens inspuiten. Eventjes laten inwerken en je ziet het vuil zo van de wagen druipen. Afspuiten met hogedruk en klaar is kees. Gebruik bij het wassen ook altijd een voorwas met een foamgun maar dat heeft bijlange niet het resultaat als dit product. Deze shampoo is echt een aanrader.”
Anoniem uit België

En er is meer: Blink is ook een allesreiniger


Je kan met Blink ook gewoon de binnenkant van je auto schoonmaken.

Doe twee dopjes Blink in een emmer water, meer heb je niet nodig.

Stop een spons in die emmer. En klaar: je kan de binnenkant beginnen boenen.

Met diezelfde spons kan je haast élk oppervlak schoon krijgen: Vloeren, daken, deuren, ramen, terrassen, plafonds, tuinmeubelen, stevige tenten, schoenen, kachels, stoelen …

Zo haal je echt het maximum uit je bus Blink.

Extra tip! Zo reinig je je auto in amper 5 minuten


Is je auto niet héél vuil?
Probeer ook zeker de contactloze wasmethode met Blink en bespaar nóg meer tijd:

  1. Je giet 1 liter Blink in een druksproeier en je spuit het op je auto, dus je vernevelt zuinig in heel kleine druppeltjes. Hoe kwalitatiever je vernevelaar, hoe zuiniger je vernevelt. 
  2. Je spuit je auto meteen daarna af met hoge druk.
  3. En je bent klaar. In 5 minuten – als je zacht water hebt. Dan droogt je auto streeploos op.

Vandaag besteld, morgen thuis geleverd

Heb je nog vragen of twijfels over Blink?

Blijf er niet mee zitten. Mail even naar mark@blinkwash.be en je krijgt binnen 24 uur een antwoord op je vraag.