fbpx

Maak je auto sneller blinkend schoon in de self-carwash van jouw stad

Ontdek Blink: een revolutionaire shampoo Boterzacht voor je lak, genadeloos voor vuil

Waarom kiezen voor Blink?

Je auto met de hand wassen geeft het mooiste resultaat.

Maar dat is een gedoe. En het kost je een hoop tijd.

Daarom ga je misschien naar een self-carwash.

Da’s makkelijk en self-carwashes genoeg in onze Belgische steden.

Maar wist je dit al?

Je auto wassen bij de self-carwash kan nóg sneller.

Met een mooier resultaat dan met de zeep van de carwash.

Er is nu een boterzachte shampoo die:

Het is de hoogste tijd om Blink te ontdekken.

Blink is een shampoo samengesteld door Mark Vertongen, een Belgische camperverhuurder uit de Vlaamse gemeente Zemst.

Hij vond dat alle bestaande autoshampoos tekortschoten.

Na 6 jaar onderzoek creëerde hij Blink, een winnende combinatie van 2 ingrediënten:

  1. Vuiloplossende enzymen die stof, modder en insecten losweken.
  2. Een speciale zeep die zorgt voor een verbluffend mooie glans.

Blink werd getest door tientallen Belgische en Nederlandse consumenten. De reviews zijn lovend.

Blink: de winnende combinatie van vuiloplossende enzymen en een speciale zeep. Boterzacht voor je lak, genadeloos voor vuil. Een bus Blink bevat 5 liter.

Hoe laat je je auto razend snel blinken?

In een self-carwash kan je met regenwater (zacht water) je auto afspuiten met hoge druk.

Al wat je moet meenemen naar je self-carwash is een druksproeier en je bus Blink.

  1. Je giet 1 liter Blink in een druksproeier en je spuit het op je auto, dus je vernevelt zuinig in heel kleine druppeltjes.
  2. Je spuit je auto meteen daarna af met hoge druk.
  3. En je bent klaar. Je kan meteen wegrijden terwijl je auto streeploos opdroogt.

De hele reiniging duurt amper 5 minuten. Blink schuimt niet dus je kan je auto sneller afspuiten dan wanneer je de schuimlans gebruikt.

De enzymen in Blink lossen het vuil namelijk razendsnel op. En de professionele zeep in Blink zorgt voor een verbluffend mooie glans. Veel mooier dan bij de zeep van de carwash.

Bijschrift: Een druksproeier, een hogedrukspuit en een bus Blink. Met deze drie dingen maak je je auto in 5 minuten glanzend schoon bij je self-carwash.

Deze enthousiaste klanten doen al een tijdje hun voordeel met Blink:

“Alsof mijn wagen uit de vaatwasser komt”

“Na het lezen van de artikelen over dit product had ik toch een soort TellSell/Amazing Discoveries-gevoel, maar een aantal bekenden van me waren laaiend enthousiast, dus toch ook maar een kannetje besteld.

En het werkt echt! Alleen hebben de enzymen wel wat moeite met de remstof, dus mijn velgen doe ik toch nog maar even met de hand na, maar voor de rest gaat 95% van het vuil er gewoon meteen vanaf. Vooral je ruiten worden prachtig schoon, insecten etc worden met gemak verwijderd. De hele auto voelt ook schoon, alsof hij net uit de vaatwasser komt.”

Ronald uit Hello, Nederland​
“Niet te geloven, wat een uitvinding”
“Heel in het begin gekocht en zeer tevreden. Onmiddellijk getest op een zeer vuil, wit bestelwagentje en ongelooflijk: al die bruine smurrie liep eraf! Nagespoeld met een lichte hogedruk van Aldi en het voertuig was zoals nieuw. Niet te geloven, wat een uitvinding. Zelfs de camper ermee gedaan en al die zwarte strepen spoelde er gewoon af. Ik ben zeker tevreden. Gedaan met dat hard labeur.”

Marc uit De Haan, België
“Eén woord: GEWELDIG”
“Laat thuis, eerst eten en dan toch, in het donker m’n auto inspuiten en…. met verbazing met de hogedrukreiniger afspuiten. HELEMAAL SCHOON, banden, velgen zelfs de kentekenplaat aan de voorkant. Één woord: GEWELDIG.”
Piet Van De Werf uit Rotterdam, Nederland
“Ik geloof helemaal in het product”

“Ik heb vandaag het product voor het eerst gebruikt en ik moet zeggen, ik ben onder de indruk! Het werkt verbazingwekkend goed, alhoewel ik waarschijnlijk te veel gebruikt heb deze eerste keer.

Mijn auto is helemaal schoon, zelfs de wielkasten en wieldoppen en dat is meestal wel een hele klus om die helemaal schoon te krijgen. Zelfs als ik door de carwash rij heb ik meestal nog van die zwarte aflopers. Nu dus niet. Ik ben helemaal tevreden. Ik geloof helemaal in het product.”

Lydia De Lathauwer uit Dendermonde, België
“Echte aanrader”
“De eerste keer gewassen na een aantal maanden vuil verzameld te hebben, ongeveer een liter product gebruikt en een prachtig resultaat. Niets boenen en schrobben, even sproeien even wachten en afspoelen maar … ramen droog geveegd en schoon Blinkend de weg weer op. Top, een echte aanrader.”
Olivier uit Roermond, Nederland
“Ideaal om hardnekkig zout te verwijderen”
“Ik gebruik het nu vooral in deze wintermaanden om het hardnekkig zout dat op de wagen is opgedroogd helemaal te verwijderen. Ik rijd namelijk graag met een propere wagen maar om na elke rit hem te wassen heb ik daar niet de tijd voor. Met deze shampoo is dat in een mum van tijd geklaard. Gewoon de wagen eens inspuiten. Eventjes laten inwerken en je ziet het vuil zo van de wagen druipen. Afspuiten met hogedruk en klaar is kees. Gebruik bij het wassen ook altijd een voorwas met een foamgun maar dat heeft bijlange niet het resultaat als dit product. Deze shampoo is echt een aanrader.”
Anoniem uit België

Dus waarom Blink niet even proberen?

En er is meer: Blink is ook een allesreiniger

Je kan dus met Blink ook gewoon boenen en de binnenkant van je auto schoon maken.

Doe twee dopjes Blink in een emmer water, meer heb je niet nodig.

Stop een spons in die emmer. En klaar, je kan beginnen met boenen.

Met diezelfde spons kan je haast élk oppervlak schoon krijgen: vloeren, daken, deuren, ramen, terrassen, plafonds, tuinmeubelen, stevige tenten …

Zo haal je echt het maximum uit je bus Blink.

Trouwens: een professionele glazenwasser wist ons te vertellen dat ruiten langer schoon blijven met Blink. Mooi meegenomen.

Vandaag besteld, morgen thuis geleverd

Heb je nog vragen of twijfels over Blink?

Blijf er niet mee zitten. Mail even naar mark@blinkwash.be.

PS1 Koop je een bus Blink, dan bieden we jou deze garantie: voldoet Blink niet aan je verwachtingen, dan storten we je geld terug. Zo eenvoudig is het.

PS2 Als je Blink bestelt, sturen we jou ook even een handige gebruikersgids. Die legt precies uit hoe je het doet. Zo heb je meteen een vliegende start!